De verpleegafdeling van Rosengaerde sluit in 2024, wanneer in Oosterdalfsen een nieuw verpleeghuis is opgeleverd. De aanleunwoningen van het woonzorgcentrum blijven op de huidige plek.
Volledig scherm
PREMIUM
De verpleegafdeling van Rosengaerde sluit in 2024, wanneer in Oosterdalfsen een nieuw verpleeghuis is opgeleverd. De aanleunwoningen van het woonzorgcentrum blijven op de huidige plek. © Frank Uijlenbroek

Dalfsen krijgt definitief nieuw verpleeghuis met tachtig appartementen

Dalfsen krijgt definitief een nieuw verpleeghuis. Zorgcentrum Rosengaerde verplaatst de verpleegzorg naar nieuwbouw in de wijk Oosterdalfsen. 

2 reacties

  • meine fernhout

    2 maanden geleden
    Ouderen verdienen een plek midden in de samenleving. Daarom is de locatie van het huidige Rosengaerde ook zo sterk. Een nieuw verpleeghuis bouwen aan de rand van het dorp is dan ook niet erg visionair! Worden er nog kritische vragen gesteld in Dalfsen ten aanzien van deze plannen? Wie gaat er geld verdienen aan deze toplocatie midden in het dorp als de ouderen weg georganiseerd zijn?
  • meine fernhout

    2 maanden geleden
    De kracht van Rosengaerde ligt o.a in het feit dat ze midden in het dorp ligt. Ouderen die inclusief binnen de gemeenschap een plek hebben. En nu een plan om ze te verplaatsen naar de rand van het dorp. Is dat wel een goed plan? Nee dus!

Vechtdal