Rudy Klok kijkt met zijn gezin, in oranje tenue naar de verrichtingen van de Formule 1-coureurs op het grote beeldscherm. ,,Gewoon genieten is het, het kan weer. Maar toch blijft het ook raar. Wie zegt dat ik geen corona heb, al heb ik de app."
Volledig scherm
PREMIUM
Rudy Klok kijkt met zijn gezin, in oranje tenue naar de verrichtingen van de Formule 1-coureurs op het grote beeldscherm. ,,Gewoon genieten is het, het kan weer. Maar toch blijft het ook raar. Wie zegt dat ik geen corona heb, al heb ik de app." © Max de Krijger

Dedemsvaart smult van Max op hapjesfestival: 'Gewoon genieten, het kan weer’

Bezoekers van de Hapjes Dag op het kalkoventerrein in Dedemsvaart hoefden niets te missen van de Formule 1-Grand Prix van Sotsji. Tijdens dit foodtruckfestival konden de spectaculaire verrichtingen van Max Verstappen en Lewis Hamilton zondagmiddag op de voet worden gevolgd dankzij een groot tv-scherm op het feestterrein. 

  1. d’Olde Veste’54 boekt belangrijke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam
    Liveblog

    d’Olde Veste’54 boekt belangrij­ke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam

    Oranje trapte al om 16.00 uur af voor het achtste finaleduel met de Verenigde Staten en dat was voor veel amateurclubs reden om de wedstrijden van hun eerste elftal te vervroegen. Dat weerhield HHC Hardenberg er niet van om in Volendam te bewijzen dat het dit seizoen meedoet om de titel. SV Urk slaagde er daarentegen niet in de derde zege op rij te boeken en VVOG kreeg een tik van Harkemase Boys. Berkum liep eveneens tegen een teleurstelling aan, terwijl d’Olde Veste’54 juist drie belangrijke punten in de wacht sleepte.