Drama in psychiatri­sche kliniek in Balkbrug: patiënt steekt medewerker dood en pleegt zelfmoord

UPDATE | videoEen medewerker van psychiatrisch centrum Veldzicht in Balkbrug is vanmiddag doodgestoken door een patiënt. De man die de medewerker doodde, heeft daarna zelfmoord gepleegd.

32 reacties

 • Mo Konink

  3 maanden geleden
  Heel veel sterkte aan de nabestaanden. @C Jacobs - Een dergelijke gebeurtenis heeft uiteraard veel impact op uw man, z'n collega's en alle betrokken families. Veel sterkte deze situatie door te komen.
 • Tineke Suurd

  3 maanden geleden
  Begrijp me goed. Ook mijn gedachten gaan uit naar de nabestaanden. Mensen die vanuit een intrinsieke motivatie iets goeds willen doen voor deze mensen. Mijn gedachten gaan ook uit naar de persoon die ws geen uitweg meer zag in zijn leven na geboren te zijn geworden in een land waar de rechten van een mens structureel er niet zijn. Waar je letterlijk en figuurlijk een vrije vogel bent en van een zijlijn mag kijken hoe de rijken rijker worden. Een persoon die vond dat hij recht op een toekomst had
 • Tineke Suurd

  3 maanden geleden
  Door eigen ondervinding met het wonen bij mensen die naar Nederland zijn gekomen, hopend op een breder bestaan weet ik hoe complex het leven van deze mensen is in hun eigen land, de gang hier naar toe, het letterlijk overleven. In hun eigen land, maar wat ze niet hadden verwacht ook in Nederland. Nederland wordt als paradijs op social media benoemd. Er zijn promotie filmpjes van mensen die het hier of in Europa goed hebben. Leefomstandigheden waar mensen vandaan komen zijn niet humaan.
 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  @ Erik Biesemaat,Goed voorbeeld van ieder voor zich uit het Oosten zien we bij vliegveld Lelystad. Wel willen vliegen maar geen vliegveld willen.
 • Erik Biesemaat

  3 maanden geleden
  @ André Eggerding, compassie met mensen die anders denken dan u is u sowieso vreemd. Krijg je als je in de Randstad woont, ieder voor zich. @ Ruud Moison, helemaal eens!