Rick van der Graaf, beoogd pretparkdirecteur. In augustus leidde hij de Stentor nog rond door het voormalige Speelstad Oranje. Nu dreigt een ander met zijn project aan de haal te gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Rick van der Graaf, beoogd pretparkdirecteur. In augustus leidde hij de Stentor nog rond door het voormalige Speelstad Oranje. Nu dreigt een ander met zijn project aan de haal te gaan. © Wilbert Bijzitter

Droom van Dedemsvaarter spat uiteen: tycoon Van der Most wil Speelstad Oranje alsnog aan ander verkopen

De pretparkdroom van Rick van der Graaf uit Dedemsvaart dreigt als een zeepbel uit elkaar te spatten, nu ondernemer Hennie van der Most uit Slagharen de voorgenomen verkoop van Speelstad Oranje en 250 vakantiehuisjes wil afbreken. Er is een andere kaper op de kust, kreeg de oud-leraar Engels te horen. Naïef? ,,Dit valt rauw op ons dak.”

3 reacties

 • jan elsinga

  1 jaar geleden
  is van de Most nog niet failliet dan?
 • August Pot

  1 jaar geleden
  Neem aan dat je een goede minimaal mondelinge overeenkomst hebt met een getuige erbij ? Als dat zo is heb je bij bedrijfsonroerend goed , BOG , een rechtsgeldige overeenkomst !
 • Irene de Lange

  1 jaar geleden
  Van der Most?.. Dan weet je dat het wat kost! Ik moet de eerste welgestelde nog tegen komen die zegt, ik heb welk genoeg, en de minderbedeelde wat gunt. Daar gaat deze wereld echt kapot aan de mens die nooit genoeg heeft.