Watertappen uit de regenton. Bas Noordzij (71) heeft een regenton thuis en daar is-ie ontzettend blij mee. Zeker na de buien van onlangs in Dalfsen - in zijn garage stonden plassen - raadt hij meer mensen zo’n ton aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Watertappen uit de regenton. Bas Noordzij (71) heeft een regenton thuis en daar is-ie ontzettend blij mee. Zeker na de buien van onlangs in Dalfsen - in zijn garage stonden plassen - raadt hij meer mensen zo’n ton aan. © Pedro Sluiter Foto

‘Een bon voor een regenton’, na hevige wateroverlast en hoosbuien in Dalfsen

Uitzonderlijk hevige regenval zette onlangs in luttele minuten de straten van Dalfsen blank en dompelde de kelders onder. Nu valt dergelijke grote overlast maar moeilijk te ondervangen, toch is het voor Dorpen van Morgen een mooi moment om een oude actie nieuw leven in te blazen. ‘Een bon voor een regenton.’ ,,De eerste aanvragen zijn binnen.”

  1. csv Apeldoorn bekert verder, tiental DVS houdt SV Urk op een gelijkspel en HHC krijgt flinke dreun van Katwijk

    csv Apeldoorn bekert verder, tiental DVS houdt SV Urk op een gelijkspel en HHC krijgt flinke dreun van Katwijk

    Wilde HHC Hardenberg in het restant van dit seizoen nog een serieuze rol spelen in de titelstrijd, dan had de thuiswedstrijd tegen Katwijk gewonnen moeten worden. De ploeg van trainer Pascal Diender moest echter een flinke domper slikken. SV Urk zal eveneens balen van het behaalde resultaat, terwijl VVOG met een punt weinig opschiet. Berkum en csv Apeldoorn plaatsten zich voor de halve finale van de districtsbeker.