Nu nog alleen, maar straks struint Daniel Poolman met gasten door Dedemsvaart. Op zoek naar ingrediënten voor een lekkere pot.
Volledig scherm
PREMIUM
Nu nog alleen, maar straks struint Daniel Poolman met gasten door Dedemsvaart. Op zoek naar ingrediënten voor een lekkere pot. © Max de Krijger

Eerst voedsel zoeken en dan koken in Proefkamer van Daniel Poolman in Dedemsvaart: ‘Niet alles plukken!’

Verstopt achter de winkels van de Julianastraat in Dedemsvaart begint Daniel Poolman zijn creatief kookatelier met de naam Proefkamer ’t Reestdal. Gasten gaan eerst eten zoeken in de buurt en dan aan de slag in de keuken. Zo maken ze onder professionele begeleiding een eigen potje klaar.

  1. LIVE | Het gaat toch nog mis voor Berkum, Olde Veste leidt nog altijd tegen Ajax en HHC maakt indruk in Volendam
    Liveblog

    LIVE | Het gaat toch nog mis voor Berkum, Olde Veste leidt nog altijd tegen Ajax en HHC maakt indruk in Volendam

    Terwijl het Nederlands elftal is begonnen aan het achtste finaleduel met de Verenigde Staten, staat in het amateurvoetbal de voorlaatste speeldag van dit kalenderjaar op het programma. HHC maakte van de gelegenheid gebruik om nogmaals te bevestigen dat het meedoet om de titel, SV Urk slaagde er niet in voor de derde keer op rij te winnen en VVOG kreeg een nieuwe tik te verwerken. SC Genemuiden boekte daarentegen een belangrijke overwinning. Berkum, Staphorst en d’Olde Veste’54 zijn nog bezig.