Jeroen van Hooff is CEO van de Evenementenhallen in Hardenberg. Daar wordt over anderhalve week na anderhalf jaar corona weer een beurs gehouden. ,,Dat wachten leek wel een eeuwigheid te duren.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen van Hooff is CEO van de Evenementenhallen in Hardenberg. Daar wordt over anderhalve week na anderhalf jaar corona weer een beurs gehouden. ,,Dat wachten leek wel een eeuwigheid te duren.” © Frank Uijlenbroek

Evenementenhal Hardenberg mag duizenden bezoekers op beursvloer ontvangen: ‘Anderhalf jaar wachten leek een eeuwigheid’

De Evenementenhal in Hardenberg start na 1,5 jaar zonder beurzen weer op. En hoe. Over een kleine twee weken de pluimveebeurs, een paar dagen later de installatiebeurs en weer iets verderop de camperbeurs. ,,Elkaar echt in de ogen kijken doe je op een beursvloer en niet in een lange webinar.”  

 1. Overijssel houdt hand op de knip, mocht Feniks van het Vechtdal opnieuw meer gaan kosten: ‘Ongepast’
  PREMIUM
  6

  Overijssel houdt hand op de knip, mocht Feniks van het Vechtdal opnieuw meer gaan kosten: ‘Ongepast’

  Mocht kunstwerk de Feniks van het Vechtdal na eerder kostenverhoging opnieuw een financiële tegenvaller oplopen, dan gaat de provincie Overijssel niet langer bijleggen. Een motie van JA21 om ‘geen extra gemeenschapsgeld naar budgetoverschrijdende kunst’ te schuiven is aangenomen. ,,Mensen hebben moeite om boodschappen te betalen, dan is extra geld voor kunst ongepast.”
  Zwolle