Hapjesdag bij de Kalkovens in Dedemsvaart krijgt een vervolg.
Volledig scherm
Hapjesdag bij de Kalkovens in Dedemsvaart krijgt een vervolg. © Stichting Hollands Talent

Foodtruckfestival Hapjes Dag krijgt in Dedemsvaart een tweede editie

Het foodtruckfestival Hapjes Dag in Dedemsvaart krijgt een vervolg. Tijdens Pinksteren vindt het evenement opnieuw plaats bij de Kalkovens in het dorp. De voorbereidingen zijn in volle gang, ondanks de onzekerheid vanwege het coronavirus. 

 1. Gemeente betaalt héél véél leergeld; FC Ommen investeert miljoen gemeenschapsgeld in vernieuwbouw sportpark
  PREMIUM

  Gemeente betaalt héél véél leergeld; FC Ommen investeert miljoen gemeen­schaps­geld in vernieuw­bouw sportpark

  De gemeente Ommen dreigt een prijzig lesje te gaan betalen. Waar de politiek hoopte voor een euro op de eerste rang te zitten bij de aankoop van de ongebruikte kantine en kleedkamers op sportpark Westbroek, moet het nu een kleine miljoen euro aftikken bij FC Ommen. De voetbalclub moest een paar jaar geduld hebben, maar mag zich nu dan toch verheugen op een aanzienlijke financiële injectie.
  Ommen
 2. Zinderende ontknoping in derde divisie en vierde divisie B: Olde Veste degradeert, play-offs voor Flevo Boys, csv Apeldoorn én VVOG

  Zinderende ontknoping in derde divisie en vierde divisie B: Olde Veste degradeert, play-offs voor Flevo Boys, csv Apeldoorn én VVOG

  Dat het erom zou gaan spannen, was vooraf wel duidelijk. Maar dat de ontknoping in de derde divisie en vierde divisie B zó zinderend zou worden... Voor Flevo Boys, csv Apeldoorn én VVOG zit het seizoen er nog niet op. Zij maken vanaf volgende week hun opwachting in de nacompetitie. Bij d’Olde Veste’54 overheerst de teleurstelling. De Steenwijkers promoveerden vorig jaar naar de vierde divisie, maar keren na één seizoen alweer terug in de eerste klasse.