Volledig scherm
Gasten op het terras van De Fabriek in Dalfsen werden bijna getroffen door een vallende tak. © GinoPress

Gasten restaurant Dalfsen ontsnappen ternauwernood aan vallende tak

Gasten van restaurant De Fabriek in Dalfsen kregen zaterdagavond de schrik van hun leven. Terwijl ze nietsvermoedend genoten van een diner op het terras aan de Vecht, ontsnapten ze maar net aan een dikke, vallende tak.

,,Doorsnee van een centimeter of dertig", weet een medewerker van de eetgelegenheid. ,,Het was wel even schrikken, voor de gasten en voor ons. Ze hadden het blad op de tafel liggen, de tak lag iets verderop." De opgeroepen brandweer heeft enkele andere takken uit de boom aan het Koninginnenplein verwijderd. En De Fabriek? ,,We hebben alle tafels wat verschoven."  

  1. Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Provincies zitten in je portemonnee, kunnen zomaar een windmolen in je achtertuin plannen of besluiten om de aanleg van die langverwachte rondweg nog maar eens tien jaar uit te stellen. Wat moeten er gebeuren met de Oostvaardersplassen? Hoe willen partijen de N35 aanpakken? En waar moeten de miljarden van de NUON-aandelen aan worden uitgegeven? Kortom, redenen genoeg om vooral even de Kieswijzer te raadplegen voor je op 20 maart gaat stemmen.

Vechtdal