De betrokkenen bij de Cultuurprijs 2021, met van links naar rechts Willem Bemboom (‘geen commentaar’), Brord Goeting (‘zelf ook niet blij’), Harry Woertink (‘schimmig spel’), Corrie Doeleman (‘geen commentaar’) en wethouder Ko Scheele (‘geen beïnvloeding’).
Volledig scherm
PREMIUM
De betrokkenen bij de Cultuurprijs 2021, met van links naar rechts Willem Bemboom (‘geen commentaar’), Brord Goeting (‘zelf ook niet blij’), Harry Woertink (‘schimmig spel’), Corrie Doeleman (‘geen commentaar’) en wethouder Ko Scheele (‘geen beïnvloeding’). © Ardesch Fotografie

Gedoe rond uitreiking Cultuurprijs Ommen: ‘Verkiezing is niet eerlijk gegaan’

De gemeentelijke Cultuurprijs 2021 is gewonnen door Kunstkring Ommen. Blije gezichten, maar ‘verliezer’ Harry Woertink vindt dat het spel niet volgens de regels is gespeeld, omdat jurylid Brord Goeting voorzitter van de winnende club is. Wethouder Ko Scheele is de gebeten hond. ,,Dit was een showtje.”

0 reacties

  1. Wacker deelt Steenwijker Boys dreun uit, Beekbergen beleeft fijne rentree en AZC maakt direct indruk
    Liveblog

    Wacker deelt Steenwij­ker Boys dreun uit, Beekbergen beleeft fijne rentree en AZC maakt direct indruk

    Steenwijker Boys was lang de betere ploeg in de uitwedstrijd tegen Wacker. Maar als je zelf niet scoort, doet de ander dat wel. Daardoor moet Steenwijker Boys evenals vorig seizoen in de achtervolging op de ploeg uit De Wijk. Beekbergen beleefde daarentegen een fijne rentree in de derde klasse, terwijl AZC op de eerste speeldag van de tweede klasse I weinig heel hield van BWO.