Bij een steekincident in Dedemsvaart kwam begin deze maand een 34-jarige inwoner om het leven. Er bleek geen sprake te zijn van vermeende diepere problemen in de Oranjebuurt, waardoor er verder geen dieper onderzoek volgt.
Volledig scherm
Bij een steekincident in Dedemsvaart kwam begin deze maand een 34-jarige inwoner om het leven. Er bleek geen sprake te zijn van vermeende diepere problemen in de Oranjebuurt, waardoor er verder geen dieper onderzoek volgt. © Alex Mulder

Geen verder onderzoek naar vermeende problemen in Oranjebuurt Dedemsvaart

Er komt geen verder onderzoek naar mogelijke, diepere problemen in de Oranjebuurt in Dedemsvaart, waar begin deze maand de 34-jarige Henk Veldsink bij een steekpartij om het leven kwam.

  1. 
Gunning busvervoer aan EBS onder vuur: bod is ‘onrealistisch’ en ‘onbegrijpelijk', zegt concurrent Qbuzz
    PREMIUM
    3

    Gunning busvervoer aan EBS onder vuur: bod is ‘onrealis­tisch’ en ‘onbegrij­pe­lijk', zegt concurrent Qbuzz

    EBS won in april het openbaar busvervoer in de regio IJssel-Vecht. Maar concurrent QBuzz zet nu grote vraagtekens bij de financiële haalbaarheid en maakt officieel bezwaar bij de provincie Overijssel. QBuzz vermoedt dat de spelregels rondom de bieding - het bod moet realistisch zijn - zijn overtreden. Als dat zo is, dan ligt er opnieuw een bom onder het streekvervoer.

Vechtdal