Gijs Schuurman van 50Plus Hardenberg brengt tijdens de landelijke verkiezingen van afgelopen maart zijn stem uit. Nu 'ze' er in Den Haag niet uitkomen, pleit hij voor nieuwe verkiezingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Gijs Schuurman van 50Plus Hardenberg brengt tijdens de landelijke verkiezingen van afgelopen maart zijn stem uit. Nu 'ze' er in Den Haag niet uitkomen, pleit hij voor nieuwe verkiezingen. © Frank Uijlenbroek

Gijs Schuurman (72) blijft in Hardenberg leider van broeierig 50Plus: ‘Overal stormt het weleens’

Gijs Schuurman (72) wordt voor de komende gemeenteraadsverkiezingen opnieuw de lijsttrekker van 50Plus in Hardenberg. Dat mag geen verrassing heten, want andere kandidaten voor het leiderschap meldden zich niet. ,,Maar met een andere lijsttrekker zeggen ze ook snel: ‘In die partij is alweer gedonder.’ Dat moet je voor zijn.” 

  1. Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér
    Liveblog

    Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér

    Zowel HHC Hardenberg als SV Urk stond na drie wedstrijden op negen punten. Waar HHC de goede start een passend vervolg gaf, raakte SV Urk de kluts kwijt. Ook tegen Staphorst kreeg Gert-Jan Karsten de boel niet op de rails. HHC Hardenberg heeft eveneens een teleurstellende middag achter de rug. Dat geldt niet voor CSV Apeldoorn en DVS’33. De ploeg uit Ermelo boog een 0-2 achterstand om in een 3-2 zege. Dat en nog veel meer kwam deze zaterdag voorbij in het liveblog.