Gijs Schuurman van 50Plus Hardenberg brengt tijdens de landelijke verkiezingen van afgelopen maart zijn stem uit. Nu 'ze' er in Den Haag niet uitkomen, pleit hij voor nieuwe verkiezingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Gijs Schuurman van 50Plus Hardenberg brengt tijdens de landelijke verkiezingen van afgelopen maart zijn stem uit. Nu 'ze' er in Den Haag niet uitkomen, pleit hij voor nieuwe verkiezingen. © Frank Uijlenbroek

Gijs Schuurman (72) blijft in Hardenberg leider van broeierig 50Plus: ‘Overal stormt het weleens’

Gijs Schuurman (72) wordt voor de komende gemeenteraadsverkiezingen opnieuw de lijsttrekker van 50Plus in Hardenberg. Dat mag geen verrassing heten, want andere kandidaten voor het leiderschap meldden zich niet. ,,Maar met een andere lijsttrekker zeggen ze ook snel: ‘In die partij is alweer gedonder.’ Dat moet je voor zijn.” 

 1. Wacker overtuigt opnieuw, Heino beleeft frustrerende middag en Diepenveen wint de clash der middenmoters
  Was dit de laatste?

  Wacker overtuigt opnieuw, Heino beleeft frustreren­de middag en Diepenveen wint de clash der middenmo­ters

  Of onze amateurclubs in het restant van dit kalenderjaar nog in actie komen? Dat zal moeten blijken. Mocht dat niet het geval zijn, hebben de zondagclubs er in ieder geval alles aan gedaan om er een gedenkwaardige laatste speeldag van 2021 van te maken. Dat geldt vooral voor het nog altijd ongeslagen Wacker, dat veel te sterk was voor Zandhuizen. Ook Loenermark beleefde een eenvoudige middag, terwijl Heino en Heeten hun thuiswedstrijd anders hadden voorgesteld.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  6

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Vechtdal