Stephan Belt (l) en Fredrik-Jan Takman van Loopgroep Gramsbergen zijn de initiatiefnemers van de hardloopparcoursen rondom het stadje.
Volledig scherm
PREMIUM
Stephan Belt (l) en Fredrik-Jan Takman van Loopgroep Gramsbergen zijn de initiatiefnemers van de hardloopparcoursen rondom het stadje. © Max de Krijger

Gramsbergen heeft drie bewegwijzerde routes als uithangbord van de hardloopgroep

Gramsbergen heeft nu drie bewegwijzerde hardlooproutes. Of eigenlijk vier. Want naast de vijf en tien kilometer parcoursen is er ook de halve marathon die is in te korten naar twaalf kilometer. Dit alles is te danken aan Stephan Belt en Fredrik-Jan Takman van de Loopgroep Gramsbergen, die de routes zelf samenstelden.

0 reacties

 1. Na ‘bijna-ongelukken’ met leerlingen van de Windesheim-school in Sibculo is de maat vol: ‘Je wilt niet een keer horen dat het écht fout is gegaan.’
  PREMIUM

  Na ‘bij­na-ongelukken’ met leerlingen van de Windesheim-school in Sibculo is de maat vol: ‘Je wilt niet een keer horen dat het écht fout is gegaan.’

  Directeur Jurgen Bosma van basisschool Windesheim in Sibculo houdt zijn hart vast. Een deel van zijn leerlingen steekt dagelijks de drukke provinciale weg de N341 over om naar de school te komen. In ieder geval twee keer ging het op een haar na goed. Hij start met zijn groep 8 een petitie voor een veiliger oversteek. „Je wilt niet een keer horen dat het écht fout is gegaan.”
 2. KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)

  Bijna alle positieve testuitslagen die Oost-Nederland er gisteren nog bij kreeg, gaan er vandaag weer af. Voor het eerst sinds lange tijd speelt Flevoland daarin een positieve rol, de andere veiligheidsregio's blijven namelijk stabiel. Landelijk gaan zowel positieve test als ziekenhuisbezetting de goede kant op, maar op regioniveau is er één enkele positieve testuitslag die wel heel erg opvalt.

Vechtdal