Volledig scherm
PREMIUM
Deze archieffoto is ter illustratie. © FFU Press

Gymclub SVD Gym uit Dalfsen stopt na 55 jaar door gebrek aan bestuursleden

,,Het einde van een tijdperk”, zo omschrijft Elly Salari, secretaris van het ad-interimbestuur, de opheffing van SVD Gym. In een buitengewone ledenvergadering besloten de leden daar unaniem toe.

De oorzaak: gebrek aan bestuursleden en leiding voor de vereniging. De lessen gaan door tot het einde van het seizoen. Per 1 juli houdt de gymclub officieel op te bestaan. ,,Dat doet best wel zeer na ruim 55 jaar, maar we moeten ook realistisch zijn”, zegt Salari. ,,We hebben lang gezocht naar mensen die de opengevallen plaatsen willen innemen, maar het zit er gewoon niet in. Het is een weloverwogen besluit geweest.”

  1. Veldzicht doet aangifte na protestborden tegen vluchtelingen in Balkbrug: ‘Wij laten ons niet intimideren’
    PREMIUM

    Veldzicht doet aangifte na protestbor­den tegen vluchtelin­gen in Balkbrug: ‘Wij laten ons niet intimide­ren’

    ‘Veldzicht en Balkbrug zijn al 125 jaar nauw met elkaar verbonden, daar zal deze protestactie op geen enkele wijze verandering in brengen.’ Het zijn duidelijke woorden van de directie van Veldzicht, als reactie op de protestactie eerder deze week. Veldzicht laat weten dat ze aangifte hebben gedaan en zich niet laten intimideren. Ook de inwoners van Balkbrug zijn niet te spreken over de spandoeken die door een actiegroep opgehangen zijn. Waar bemoeien ze zich mee?

Vechtdal