Volledig scherm
PREMIUM
Deze archieffoto is ter illustratie. © FFU Press

Gymclub SVD Gym uit Dalfsen stopt na 55 jaar door gebrek aan bestuursleden

,,Het einde van een tijdperk”, zo omschrijft Elly Salari, secretaris van het ad-interimbestuur, de opheffing van SVD Gym. In een buitengewone ledenvergadering besloten de leden daar unaniem toe.

De oorzaak: gebrek aan bestuursleden en leiding voor de vereniging. De lessen gaan door tot het einde van het seizoen. Per 1 juli houdt de gymclub officieel op te bestaan. ,,Dat doet best wel zeer na ruim 55 jaar, maar we moeten ook realistisch zijn”, zegt Salari. ,,We hebben lang gezocht naar mensen die de opengevallen plaatsen willen innemen, maar het zit er gewoon niet in. Het is een weloverwogen besluit geweest.”

 1. Loeizware stekelplanten in Ommen gestolen: ‘dader moet onder de schrammen zitten’

  Loeizware stekelplan­ten in Ommen gestolen: ‘dader moet onder de schrammen zitten’

  Als Monique van Dorsten een signalement van de daders die afgelopen weekeinde meerdere kolossale planten vanaf het terrein van Palmexpert in Ommen hebben gestolen moet geven, is ze van één ding wel zeker. De criminelen moeten onder de stekels, prikkels en schrammen zitten. ,,Ze hebben werkelijk waar de meest zware plant die we hebben meegenomen. Echt waanzinnig dat ze dat voor elkaar hebben gekregen.”
 2. Rick Brink uit Hardenberg naar tv-finale Minister van Gehandicaptenzaken
  PREMIUM

  Rick Brink uit Hardenberg naar tv-finale Minister van Gehandicap­ten­za­ken

  Rick Brink is finalist in de verkiezing van de Minister van Gehandicaptenzaken. De Hardenbergse politicus verneemt de blijde boodschap via een i-Pad, waarop Lucille Werner vertelt dat hij bij de laatste zes zit. ,,Je bent een fantastische topper, jij gaat schitteren op 17 juni’’, meldt de tv-presentatrice, bekend van het woordspelletje Lingo. ,,Wat een verrassing, ik weet niet wat ik zeggen moet’’, reageert de 33-jarige Brink enthousiast.

Vechtdal