Op dit terrein in de hoek van de Plaggemarsweg (van rechtsonder naar het midden) en de naar links lopende Havermarsweg wil Hardenberg een nieuwe school en hockeyvelden realiseren. Rechts van de Plaggemarsweg verrijst weer een nieuwe fase van de snel groeiende nieuwbouwwijk Marslanden. Dat is deelgebied Marshoogte, waar vanaf dit jaar ongeveer 150 nieuwe woningen worden gebouwd.
Volledig scherm
PREMIUM
Op dit terrein in de hoek van de Plaggemarsweg (van rechtsonder naar het midden) en de naar links lopende Havermarsweg wil Hardenberg een nieuwe school en hockeyvelden realiseren. Rechts van de Plaggemarsweg verrijst weer een nieuwe fase van de snel groeiende nieuwbouwwijk Marslanden. Dat is deelgebied Marshoogte, waar vanaf dit jaar ongeveer 150 nieuwe woningen worden gebouwd. © Frank Uijlenbroek

Hardenberg trekt 3 miljoen extra uit voor nieuwe school en hockeypark in Marslanden

Dik 3 miljoen euro. Dat bedrag trekt de gemeente Hardenberg extra uit voor een nieuwe school in de Marslanden en de verhuizing van hockeyclub GZG naar deze nieuwbouwwijk. Het hockeycomplex en de school verrijzen op het terrein in de hoek van de Plaggemarsweg en Havermarsweg.

0 reacties

Vechtdal