Om groeiende drugscriminaliteit in het buitengebied van Hardenberg en andere gemeenten in de regio IJsselland een halt toe te roepen wil de overheid nadrukkelijker inzetten op Meld Misdaad Anoniem. Inzet: Maarten Offinga, burgemeester van Hardenberg.
Volledig scherm
PREMIUM
Om groeiende drugscriminaliteit in het buitengebied van Hardenberg en andere gemeenten in de regio IJsselland een halt toe te roepen wil de overheid nadrukkelijker inzetten op Meld Misdaad Anoniem. Inzet: Maarten Offinga, burgemeester van Hardenberg. © De Vries Media / Gemeente Hardenberg (Fotobewerking: De Stentor)

Hardenberg zet Meld Misdaad Anoniem in tegen drugslabs: ‘Fuik van bedreiging, chantage en mishandeling’

Na verschillende campagnes om bezitters van lege stallen en loodsen in het buitengebied te waarschuwen voor drugscriminelen, richten politie en gemeenten in IJsselland zich nu op Meld Misdaad Anoniem. „Bij dreiging met grof geweld snap ik dat men gereserveerd is om naar de politie te stappen. Maar stap dan naar Meld Misdaad Anoniem.”

1 reactie

  • mannita sierink

    1 maand geleden
    hardstikke goed! want de criminaliteit dankzei drugs is gewoon enorm en knetterhard dus ik zeg goed zo en bedankt,moesten alle gemeentes doen,keihard aanpakken in de kiem smoren,bedankt hardenberg!

Vechtdal