Jan Flier vult zijn houtkachel.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Flier vult zijn houtkachel. © Frank Uijlenbroek

Jan (66) uit Bruchterveld wil zonnepanelen op elk beschikbaar dak: ‘En een grote batterij in iedere wijk om alle energie op te slaan’

Mijn energierekeningEnergieprijzen rijzen de pan uit, mensen zien soms wel een verdrievoudiging van hun maandbedrag op de energierekening. Hoe gaan ze daarmee om en wat doen ze tegenwoordig anders? Jan Flier (66) uit Bruchterveld zit er dankzij de zonnepanelen op zijn dak redelijk comfortabel bij. Hij gaat zich pas zorgen maken als de salderingsregeling van de overheid stopt. Maar een mogelijke oplossing heeft hij ook al.

0 reacties

 1. Heino rolt Alphense Boys op, vervelende middag voor Rohda Raalte en Lemelerveld wint degradatieduel

  Heino rolt Alphense Boys op, vervelende middag voor Rohda Raalte en Lemeler­veld wint degradatie­du­el

  Zo wacht je sinds 20 november op een overwinning en zo win je overtuigend van Alphense Boys. Heino deed zondagmiddag uitstekende zaken in de strijd om handhaving. Rohda Raalte leed in dezelfde competitie de tweede nederlaag na de winterstop, terwijl derdeklasser Steenwijkerwold blijft winnen. Ook Lemelerveld trok aan het langste eind en deelde een serieuze tik uit aan de directe concurrent.
 1. Gemeente betaalt héél véél leergeld; FC Ommen investeert miljoen gemeenschapsgeld in vernieuwbouw sportpark
  PREMIUM

  Gemeente betaalt héél véél leergeld; FC Ommen investeert miljoen gemeen­schaps­geld in vernieuw­bouw sportpark

  De gemeente Ommen dreigt een prijzig lesje te gaan betalen. Waar de politiek hoopte voor een euro op de eerste rang te zitten bij de aankoop van de ongebruikte kantine en kleedkamers op sportpark Westbroek, moet het nu een kleine miljoen euro aftikken bij FC Ommen. De voetbalclub moest een paar jaar geduld hebben, maar mag zich nu dan toch verheugen op een aanzienlijke financiële injectie.
  Ommen
 2. Gerrit (67) uit Ommen krijgt meteen bij eerste nieuwe controle keiharde boodschap: 'We kunnen niets meer doen’
  PREMIUM
  9

  Gerrit (67) uit Ommen krijgt meteen bij eerste nieuwe controle keiharde boodschap: 'We kunnen niets meer doen’

  Gerrit de Jonge (67) bestelt een uitsmijter met ham. Op bruin brood, omdat dat gezonder is. Veel maakt het allemaal niet uit, want het bevlogen raadslid van Ommen en 'man van het volk’ is ongeneeslijk ziek. Wat begon met een blaasontsteking bleek kanker te zijn. En die gaat hem binnen afzienbare tijd nekken, zegt hij nuchter. ,,Toch zak je door de grond. Als een klein kind.”
  Ommen, Ommen