Volledig scherm
PREMIUM
Het bestuur van SV Dedemsvaart is opgestapt. © Eigen foto

Kantine-discussie nekt bestuur SV Dedemsvaart, voltallige bestuur stapt op

Het voltallige bestuur van voetbalvereniging SV Dedemsvaart stapt op na onenigheid met de eigen leden. Dat blijkt uit een bericht dat ze de leden hebben gestuurd.

De onenigheid zit hem in de nieuwe koers die wordt gevaren door de geïntensiveerde samenwerking met de andere voetbalvereniging SCD ‘83. Maar de directe aanleiding voor het aangekondigde vertrek van het bestuur zit hem in de wijze waarop beide verenigingen gebruik zouden moeten gaan maken van de kantine. Het bestuur pleitte voor een ‘groeimodel’ op weg naar een betere samenwerking tussen beide verenigingen. Die is ‘de afgelopen jaren  alles behalve optimaal gebleken’, schrijft demissionair voorzitter Alle Pijlman in het bericht. 

  1. Geen twintig appartementen bij kruising N377 in Balkbrug

    Geen twintig appartemen­ten bij kruising N377 in Balkbrug

    Het Hardenbergse college voelt niks voor de bouw van twintig appartementen op de hoek van de Coevorderweg (N377) en Meppelerweg in Balkbrug. Eigenaar Zeker Horeca BV heeft de gemeente gevraagd of in principe medewerking verleend kan worden aan een plan voor de herontwikkeling van de leegstaande panden van een café-restaurant aan de Coevorderweg 2-4, naast het voormalige hotel Munnink. De eigenaar wil hier slopen en een nieuw gebouw van drie verdiepingen bouwen, met ruimte voor (dag)horeca en bedrijven op de begane grond en twintig appartementen op de verdiepingen.

Vechtdal