Stichting de Oase is een nieuw samenwerkingsverband vanuit vier kerken in Dedemsvaart. Het is een ontmoetingsplek in het dorp waar iedereen, ongeacht leeftijd, afkomst of gezindte, welkom is voor een kopje koffie/thee of een praatje.
Volledig scherm
PREMIUM
Stichting de Oase is een nieuw samenwerkingsverband vanuit vier kerken in Dedemsvaart. Het is een ontmoetingsplek in het dorp waar iedereen, ongeacht leeftijd, afkomst of gezindte, welkom is voor een kopje koffie/thee of een praatje. © Frank Uijlenbroek

Kerken Dedemsvaart openen samen de Oase: inloophuis in boekenwinkel

In Dedemsvaart worden vandaag De Welle en De Oase geopend. Het is een bijzondere samenwerking tussen plaatselijke kerken en een christelijke boekhandel. 

  1. Gaat de aangepaste versie van het Sallands Bakfeest door? ‘Het wordt nog spannend’

    Gaat de aangepaste versie van het Sallands Bakfeest door? ‘Het wordt nog spannend’

    Het Sallands Bakfeest is vorig jaar geschrapt, maar op zaterdagavond 6 november gaat het weer los in de feesttent aan de Brinkweg in Dalfsen. Met de gebruikelijke muzikale ingrediënten – van dance (2 Brothers on the 4th Floor) tot rock (Mooi Wark) – maar ook met noodzakelijke aanpassingen. Als het tenminste doorgaat, want de organisatoren volgen de ontwikkelingen rond de coronavoorschriften op de voet.

Vechtdal