De korfballers doen mee met het programma 'Echt Waar?!'
Volledig scherm
De korfballers doen mee met het programma 'Echt Waar?!' © Kios '45

Korfballers Kios grijpen op laatste moment naast prijzen in tv-programma ‘Echt Waar?!’

De korfballers van Kios’45 uit Sibculo hebben zaterdagavond in het tv-programma 'Echt Waar?!’ op het laatste moment naast de prijzen gegrepen. 

Korfbalster Marit, die als enige van het team nog in de race was, gaf op de laatste vraag een verkeerd antwoord. Hierdoor verloor ze de 12.500 euro die de korfballers op dat moment hadden aan andere teams. 

De vereniging werd uitgekozen voor het programma, omdat ze een samenwerkingsverband hebben met de Vriendenloterij. In het SBS-programma streed de vereniging samen met negen andere teams om een bedrag van 50.000 euro. 

Nieuw scorebord

Van het geld had de vereniging graag de kantine opgeknapt en een nieuw scorebord gekocht. Vorige maand deed voetbalclub USV uit Nieuwleusen ook mee met Echt Waar?!, zij gingen er uiteindelijk met 10.000 euro vandoor. 

  1. Overijssel zet vol in op Nederlandse toerist om pijn coronacrisis te verzachten: ‘Voor de zomer ziet het er goed uit’
    PREMIUM

    Overijssel zet vol in op Nederland­se toerist om pijn coronacri­sis te verzachten: ‘Voor de zomer ziet het er goed uit’

    De toerismesector in Nederland heeft door de coronacrisis een flinke knauw gekregen. Het aantal gasten, uit zowel binnen- als buitenland, lag in de eerste drie maanden van dit jaar 17 procent lager dan in 2019. De provincie Overijssel werd minder hard geraakt, maar wil niet op zijn lauweren rusten en probeert juist nu de Nederlandse toerist weer te verleiden. ,,Voor een bezoek aan een wijngaard of kajakken in een Nationaal Park hoef je niet naar het buitenland.”

Vechtdal