Sportpark De Boekweit is verouderd en dringend aan een renovatie toe. Rechtsboven naast recreatieplas Kotermeerstal de locatie die nog steeds in beeld is voor de verhuizing van het sportpark van de voetbalverenigingen SCD’83 en SV Dedemsvaart (nu gefuseerd tot DVC) en korfbalvereniging Avereest.
Volledig scherm
PREMIUM
Sportpark De Boekweit is verouderd en dringend aan een renovatie toe. Rechtsboven naast recreatieplas Kotermeerstal de locatie die nog steeds in beeld is voor de verhuizing van het sportpark van de voetbalverenigingen SCD’83 en SV Dedemsvaart (nu gefuseerd tot DVC) en korfbalvereniging Avereest. © Frank Uijlenbroek

Kotermeerstal nog in beeld voor verhuizing sportpark Dedemsvaart: ‘Integraal afwegen’

Het groene gebied bij de Kotermeerstal is nog steeds in beeld als een van de locaties waar een nieuw sportpark voor de voetballers en korfballers uit Dedemsvaart kan verrijzen. Omwonenden dachten vier maanden geleden rustig te kunnen gaan slapen, maar hebben de spreekwoordelijke strijdbijl weer opgegraven.

0 reacties

  1. Lijvig rapport over dure verhuizing sportpark Dedemsvaart, maar geen advies
    PREMIUM

    Lijvig rapport over dure verhuizing sportpark Dedems­vaart, maar geen advies

    Verplaatsing van sportpark De Boekweit naar de Kotermeerstal is technisch haalbaar, maar heeft niet of nauwelijks draagvlak onder omwonenden van het recreatie- en natuurgebied in Dedemsvaart-Zuid. Dat is de belangrijkste conclusie van het onderzoek dat Royal HaskoningDHV de afgelopen maanden heeft uitgevoerd, nadat de voltallige Hardenbergse gemeenteraad daar in november het college van burgemeester en wethouders opdracht voor had gegeven. Maar het onderzoeksrapport mist een advies hoe het nu verder moet.

Vechtdal