Sportpark De Boekweit is verouderd en dringend aan een renovatie toe. Rechtsboven naast recreatieplas Kotermeerstal de locatie die nog steeds in beeld is voor de verhuizing van het sportpark van de voetbalverenigingen SCD’83 en SV Dedemsvaart (nu gefuseerd tot DVC) en korfbalvereniging Avereest.
Volledig scherm
PREMIUM
Sportpark De Boekweit is verouderd en dringend aan een renovatie toe. Rechtsboven naast recreatieplas Kotermeerstal de locatie die nog steeds in beeld is voor de verhuizing van het sportpark van de voetbalverenigingen SCD’83 en SV Dedemsvaart (nu gefuseerd tot DVC) en korfbalvereniging Avereest. © Frank Uijlenbroek

Kotermeerstal nog in beeld voor verhuizing sportpark Dedemsvaart: ‘Integraal afwegen’

Het groene gebied bij de Kotermeerstal is nog steeds in beeld als een van de locaties waar een nieuw sportpark voor de voetballers en korfballers uit Dedemsvaart kan verrijzen. Omwonenden dachten vier maanden geleden rustig te kunnen gaan slapen, maar hebben de spreekwoordelijke strijdbijl weer opgegraven.

0 reacties

 1. Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie
  Liveblog

  Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie

  Asv Dronten promoveerde een paar maanden geleden naar de eerste klasse en was er alles aan gelegen om het seizoen met een overwinning te beginnen. Daar is de ploeg van Patrick Posthuma in geslaagd. AGOVV, Hierden en SC Rouveen beleefden daarentegen een teleurstellende start van de competitie. Ook SV Urk kwam niet sterk voor de dag, terwijl DVS’33, Flevo Boys en VVOG bleven steken op een puntje. HHC Hardenberg pakte wel de volle buit. Het toetje tussen Heino en Rohda Raalte eindigde in een relatief zorgeloze zege voor de bezoekers.
 2. Lijvig rapport over dure verhuizing sportpark Dedemsvaart, maar geen advies
  PREMIUM

  Lijvig rapport over dure verhuizing sportpark Dedems­vaart, maar geen advies

  Verplaatsing van sportpark De Boekweit naar de Kotermeerstal is technisch haalbaar, maar heeft niet of nauwelijks draagvlak onder omwonenden van het recreatie- en natuurgebied in Dedemsvaart-Zuid. Dat is de belangrijkste conclusie van het onderzoek dat Royal HaskoningDHV de afgelopen maanden heeft uitgevoerd, nadat de voltallige Hardenbergse gemeenteraad daar in november het college van burgemeester en wethouders opdracht voor had gegeven. Maar het onderzoeksrapport mist een advies hoe het nu verder moet.