De man dreigde de beelden te verspreiden onder familie en vrienden van de meisjes. (Foto ter illustratie)
Volledig scherm
PREMIUM
De man dreigde de beelden te verspreiden onder familie en vrienden van de meisjes. (Foto ter illustratie) © ANP XTRA

Man (24) uit Gramsbergen dwong minderjarige meisjes naaktfoto’s te maken via Snapchat: ‘Hij schaamt zich’

Zeker vier meisjes zijn volgens het Openbaar Ministerie door een 24-jarige man uit Gramsbergen gedwongen naaktfilmpjes van zichzelf te maken en naar hem op te sturen. Ze moesten ook foto’s maken van hun zusjes. Zijn advocaat zegt dat de verdachte zich schaamt voor wat er is gebeurd.

4 reacties

 • Bernhard Muts

  2 maanden geleden
  De detentie valt hem zwaar. Wat vervelend zeg. Waar is de tijd gebleven dat zulke figuren (in afwachting van hun echte straf) gewoon 1 week in een kooi bij het stadshuis werden gezet zodat de burgerij kon laten weten wat men van zulke figuren vindt.
 • Robbert Scholten

  2 maanden geleden
  Ik geloof al vele jaren niet meer dat zulke criminelen zich schamen,ja omdat ze gepakt zijn,je leest het teveel en daarom weet ik wel zeker dat het heel erg veel voorkomt en dat er door deze criminelen veel wordt verdiend
 • Emma Nieboer

  2 maanden geleden
  Hij zegt zich weinig te herinneren en hij schaamt zich. De kans op herhaling zou volgens de advocaat laag zijn . Met iemand met weinig herinnering laat me die kans niet laag, eerder het tegendeel. Hij heeft het zwaar? Denk eerder dat zijn slachtoffers het zwaar hebben.
 • F Wijnnobel

  2 maanden geleden
  Levenslang TBS, dit soort waar er al veel te veel van zijn leert het nooit.
 1. Hoe het kan dat horecazaken niet massaal omvallen: huis verkopen, geen salaris, schulden en nieuws negeren
  PREMIUM

  Hoe het kan dat horecaza­ken niet massaal omvallen: huis verkopen, geen salaris, schulden en nieuws negeren

  Al twee jaar zijn horecazaken meer dicht dan open, en toch is het aantal faillissementen afgelopen jaar historisch laag. Hoe kan dat? Een kijkje achter de gesloten deuren van tien kroegen en cafés van het Vechtdal tot Flevoland levert financieel en mentaal zeer pijnlijke - maar ook wisselende - verhalen op. Over enorme schulden, uitgeven van jarenlang opgespaarde buffers en de onmogelijkheid om te stoppen. ,,Het geld van mijn huis gaat naar de zaak, daar heb ik echt een potje om zitten janken.’’

Vechtdal