Screenshot van het filmpje dat op Facebookaccount 'amusementswebsite vkmag' werd geplaatst gisteren.
Volledig scherm
PREMIUM
Screenshot van het filmpje dat op Facebookaccount 'amusementswebsite vkmag' werd geplaatst gisteren. © Screenshots Facebook

Man hangt aan spoorboom in Mariënberg, ProRail is woest: ‘Dit kan écht niet’

updateEen filmpje waarin een jolige jongeman in een hefboom klimt van de spoorwegovergang in Mariënberg, heeft de woede gewekt van spoorwegbeheerder ProRail. ,,Dit is er echt één in de categorie aanpakken, de aangifte is in voorbereiding’’, meldt woordvoerder Aldert Baas.

3 reacties

 • Frank Bruggeman

  1 maand geleden
  @Sina. Eerder kwestie niets met de opvoeding doen. Vraagje heb jij kinderen? Heb je ze opgevoed? En doen ze alles precies zoals jij het wil. Vroeger zei ik altijd tegen mensen die zeiden dat ik niet opgevoed was: "Mijn ouders hebben hun uiterste best gedaan, dat IK er weinig mee doe, kunt U hen niet kwalijk nemen". Leverde altijd heerlijke reacties op.
 • Hans van Dijk

  1 maand geleden
  Wat moet je zo,n zieke figuur nu voor gepaste straf geven? Ik hoop dat de rechter in een jolige bui", deze kluns een poosje vast laat zetten.
 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  Tegenwoordig denken ze wel dat alles kan.Kwestie van verkeerde opvoeding gehad!!
 1. Tricklebolt en Pigstock bundelen krachten: tweedaags muziekfestival in Lemele
  PREMIUM

  Trickle­bolt en Pigstock bundelen krachten: tweedaags muziekfes­ti­val in Lemele

  De band Tricklebolt en de organisatoren van het Pigstock Festival in Lemele slaan de handen ineen. Samen organiseren ze een nieuw tweedaags festival in de natuur: ‘Drive In X Pigstock Festival’. De eerste editie is op 22 en 23 juli, met optredens van onder meer Indian Askin, Tricklebolt zelf, Money & the Man en Jesper Albers, de drummer van rocktrio de Paceshifters, die nu ook met een eigen band door het land trekt.

Vechtdal