Volledig scherm
© ANP XTRA

Man uit Dalfsen (33) lapt verkeersregels aan zijn laars op A28

Een automobilist uit Dalfsen heeft gistermiddag zijn rijbewijs moeten inleveren. De bestuurder lapte tal van verkeersregels aan zijn laars.

Een onopvallende politiewagen werd op de A28 ter hoogte van Hattemerbroek met hoge snelheid ingehaald door de 33-jarige Dalfsenaar. Agenten in de onopvallende auto deden vervolgens meerdere snelheidsmetingen, daaruit kwam naar voren dat de bestuurder veel te hard reed. Naast te hard rijden reed de Dalfsenaar ook structureel heel kort op zijn voorganger. Volgens de politie ‘duwde’ de Dalfsenaar zijn voorgangers bijna van de weg. Daar bleef het niet bij, want de automobilist haalde ook nog eens meerdere keren rechts in.

De politie zette de bestuurder ter hoogte van Zwolle langs de kant van de weg. Vanwege de gevaarzetting en de vele overtredingen werd het rijbewijs van de Dalfsenaar ingenomen.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Veldzicht doet aangifte na protestborden tegen vluchtelingen in Balkbrug: ‘Wij laten ons niet intimideren’
    PREMIUM

    Veldzicht doet aangifte na protestbor­den tegen vluchtelin­gen in Balkbrug: ‘Wij laten ons niet intimide­ren’

    ‘Veldzicht en Balkbrug zijn al 125 jaar nauw met elkaar verbonden, daar zal deze protestactie op geen enkele wijze verandering in brengen.’ Het zijn duidelijke woorden van de directie van Veldzicht, als reactie op de protestactie eerder deze week. Veldzicht laat weten dat ze aangifte hebben gedaan en zich niet laten intimideren. Ook de inwoners van Balkbrug zijn niet te spreken over de spandoeken die door een actiegroep opgehangen zijn. Waar bemoeien ze zich mee?

Vechtdal