Volledig scherm
© anp

Meerdere tips over verdwijning Cherie (18) uit Dalfsen

De politie heeft in de afgelopen dagen meerdere tips binnengekregen over de vermissing van Cherie (18) uit Dalfsen. Het is niet bekend gemaakt of zij uit eigen wil onvindbaar is of dat er wellicht sprake is van een misdrijf.

Vooralsnog wil politiewoordvoerder Marloes Ballast niets kwijt over de verdwijning. Dat heeft te maken met het lopende onderzoek, laat ze weten. ,,Maar iedere tip nemen we serieus en trekken we na." 

De 18-jarige is sinds donderdag vermist. Ze is 's ochtends rond half negen voor het laatst gezien op het NS-station in Zwolle. Ze droeg op dat moment een opvallend zwart jasje, een spijkerbroek, zwarte Puma-schoenen en een roze rugzak. De politie heeft foto's verspreid en houdt er rekening mee dat meldingen en tips vanuit heel Nederland kunnen komen.

Lees verder onder de foto

Volledig scherm
Voorzijde van het jasje dat de vermiste Cherie (18) droeg. © Facebook Politie Dalfsen

Niet alleen de familie en de politie, maar ook medeleerlingen op Landstede vragen zich af waar Cherie is gebleven. Ze volgt sinds kort de entreeopleiding in Raalte. Volgens woordvoerder Jenco van Zalk  is haar klas vanochtend op de hoogte gesteld van haar mysterieuze verdwijning. Er is ook met leerlingen gesproken. In verband met privacyregels kan hij niet meer informatie geven. 

Vechtdal