De vijf bestuursleden van de stichting Vrienden Oosteuropa met de cheque die in Wierden werd aangeboden. Tweede van links Hans Mutter en derde van links Ab Kleinlugtenbeld.
Volledig scherm
PREMIUM
De vijf bestuursleden van de stichting Vrienden Oosteuropa met de cheque die in Wierden werd aangeboden. Tweede van links Hans Mutter en derde van links Ab Kleinlugtenbeld. © eigen foto

Met dit grote geldbedrag knapt groep uit Dalfsen keuken in Roemeens bejaardentehuis op

Dankzij een forse bijdrage van de gezamenlijke kerken in Wierden kunnen de vijf bestuursleden van de Dalfser stichting Vrienden Oosteuropa het project afronden waaraan ze al een paar jaar werken: de renovatie van de keuken van een bejaardencentrum in het Roemeense dorp Bădeni.

0 reacties

  1. Waarschuwing voor militair vlagvertoon Ommen: ‘Het is slechts spel’
    PREMIUM

    Waarschu­wing voor militair vlagver­toon Ommen: ‘Het is slechts spel’

    Inwoners van de Ommer buurtschappen Junne en Stegeren zijn gewaarschuwd. Vrijdag kunnen ze plotseling oog in oog komen te staan met bewapende strijders en ronkende legervoertuigen. Met de oorlog in de Oekraïne zo dichtbij kan dat tot schrikreacties leiden. Daarom schreef Stichting Ommen 75 Jaar Vrijheid een geruststellende brief over een militair spel dat zich vrijdagavond afspeelt rond droppingsterrein Stegerenseveld.

Vechtdal