PR-man Ton Golstein (l) en werkgroeplid Johan Reefman tonen de toekomstige ruimte voor de bibliotheek, waar de buizen voor de vloerverwarming al zijn gelegd.
Volledig scherm
PREMIUM
PR-man Ton Golstein (l) en werkgroeplid Johan Reefman tonen de toekomstige ruimte voor de bibliotheek, waar de buizen voor de vloerverwarming al zijn gelegd. © Frank Uijlenbroek

MFA De Krim bijna waterdicht: al 3000 uur vrijwilligerswerk

De bouw van de multifunctionele accommodatie in De Krim vordert gestaag. ,,Het pand is bijna wind- en waterdicht, dus laat de winter maar komen’’, zeggen pr-man Ton Golstein en werkgroeplid Johan Reefman. Vrijwilligers laten de initiatiefnemers niet in de kou staan. De Krimmers staken samen al 3000 uren van hun vrije tijd in de bouw. 

0 reacties

  1. Ommen geeft groen licht voor informatiecentrum Ommerschans: buren akkoord
    PREMIUM

    Ommen geeft groen licht voor informatie­cen­trum Ommer­schans: buren akkoord

    Nu ook met de buren goede afspraken zijn gemaakt, geeft de gemeente Ommen groen licht voor een bezoekerscentrum over de Ommerschans. In de raadscommissie van begin november spraken omwonenden nog hun zorgen uit over de plannen voor een informatiepunt over de Ommerschans, die werd opgeworpen als verdedigingswerk en de eeuwen daarna dienst deed als bedelaarskolonie, gevangenis en nu psychiatrisch centrum.

Vechtdal