Ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Mohamed (26) uit Nieuwleusen geeft faciliteren mensensmokkel toe: ‘Ik was fout bezig, besef ik nu’

De politie en koninklijke marechaussee hielden Mohamed A. (26) uit Nieuwleusen al enige tijd in de gaten. A. kocht namelijk regelmatig buitenboordmotoren voor rubberen bootjes op Marktplaats, die hij opknapte en weer doorverkocht. Op zich niets mis mee, ware het niet dat de kopers de motoren gebruikten om vluchtelingen vanaf het Europese vasteland naar Groot-Brittannië te smokkelen. Vandaag gaf hij bijna alles toe.

2 reacties

 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  Je vraagt je wel eens af wat advocaten op Universiteiten nog leren? Is er wel eens onderzoek gedaan naar het niveau van de opleidingen.
 • Sebastiaan De Kuijff

  3 maanden geleden
  Dus de advocaat wil een lagere straf omdat anders de verblijfsvergunning in het gevaar komt. Meneer heeft gegokt en verloren. Tot nooit meer ziens, doei
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”