Alfons Hendriks is voorzitter van MC De Vechtspeurders in Dalfsen en al zo’n veertig jaar betrokken bij de club. Het afgelopen jaar nam het leden door corona al af. Ook probeert het met allerlei maatregelen geluidsoverlast binnen de perken te houden. ,,Toch krijgen we een dwangsom.”
Volledig scherm
PREMIUM
Alfons Hendriks is voorzitter van MC De Vechtspeurders in Dalfsen en al zo’n veertig jaar betrokken bij de club. Het afgelopen jaar nam het leden door corona al af. Ook probeert het met allerlei maatregelen geluidsoverlast binnen de perken te houden. ,,Toch krijgen we een dwangsom.” © Frans Paalman

Motorcrossers Dalfsen vrezen toekomst nu boete dreigt om kabaal: ‘De N340 maakt meer lawaai’

MC De Vechtspeurders probeert van alles om geluidsoverlast in het buitengebied van Dalfsen te voorkomen. Toch heeft de club een dwangsom opgelegd gekregen, omdat omwonenden zich ergeren aan het monotone gebrom van motoren. ,,Maar deze baan ligt er al vijftig jaar.” 

4 reacties

 • Robbert Scholten

  4 maanden geleden
  Je hebt steeds meer azijnpissers,Laar ze lekker crossen, je kunt je ook overal druk om maken, of neem een tabletje
 • J Visser

  4 maanden geleden
  Zeker van dat import volk. Klagen om te klagen
 • Marcel Bekhof

  4 maanden geleden
  Waarom klagen de omwonenden???………omdat het kan!
 • E Goedhart

  4 maanden geleden
  Ik heb een ontzettende hekel aan het geluid van crossmotoren, waarschijnlijk omdat fie vaak zonder dempers rijden. Maar op deze plek veroorzaken ze voor niemand overlast, dus gemeente Dalfsen, geef die club gewoon de benodigde vergunning en stop met mieren....jeweetwel.

Vechtdal