Boer Diederik Groen brengt per shovel de gewonde man naar de ambulance, samen met het ambulancepersoneel.
Volledig scherm
PREMIUM
Boer Diederik Groen brengt per shovel de gewonde man naar de ambulance, samen met het ambulancepersoneel. © Ardesch Fotografie

Mountainbiker raakt in Beerze op onbereikbare plek gewond: omwonende schiet te hulp met shovel en pallets

Bij een ongeluk van een mountainbiker in de buurt van Beerze werd het de hulpdiensten knap lastig gemaakt om eerste hulp te verlenen. De mountainbiker raakte dinsdagavond gewond in een bosgebied op het Landgoed Junne. Door gebrek aan mobiel bereik en de aanwezigheid van veeroosters in het gebied ging de reddingsactie niet van een leien dakje. Een omwonende biedt de helpende hand met een shovel.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Vechtdal