Miranda van Lohuizen heeft het voor elkaar gekregen om drie schaduwplekken bij het zwembad in Dalfsen in te mogen richten. Ze verloor jaren terug haar schoonmoeder aan huidkanker, met deze plekken wil ze bij de jeugd aangeven: let op de gevaarlijke kanten van de zon.
Volledig scherm
PREMIUM
Miranda van Lohuizen heeft het voor elkaar gekregen om drie schaduwplekken bij het zwembad in Dalfsen in te mogen richten. Ze verloor jaren terug haar schoonmoeder aan huidkanker, met deze plekken wil ze bij de jeugd aangeven: let op de gevaarlijke kanten van de zon. © Frank Uijlenbroek

Na overlijden schoonmoeder strijdt Miranda uit Dalfsen voor schaduw: ‘Zorg dat je niet verbrandt’

De schoonmoeder van Miranda van Lohuizen uit Dalfsen overleed zeven jaar geleden aan huidkanker. Nu ze ziet dat de zomers zonniger en warmer worden en jeugd het soms vertikt zich in te smeren tegen het felle licht komt ze in actie. Op eigen houtje regelde ze drie grote schaduwdoeken voor zwembad Gerner. „Klein, maar simpel te realiseren.”

0 reacties

  1. Wacker deelt Steenwijker Boys dreun uit, Beekbergen beleeft fijne rentree en AZC maakt direct indruk
    Liveblog

    Wacker deelt Steenwij­ker Boys dreun uit, Beekbergen beleeft fijne rentree en AZC maakt direct indruk

    Steenwijker Boys was lang de betere ploeg in de uitwedstrijd tegen Wacker. Maar als je zelf niet scoort, doet de ander dat wel. Daardoor moet Steenwijker Boys evenals vorig seizoen in de achtervolging op de ploeg uit De Wijk. Beekbergen beleefde daarentegen een fijne rentree in de derde klasse, terwijl AZC op de eerste speeldag van de tweede klasse I weinig heel hield van BWO.