Anton van der Vegt wacht op nieuwe gasten voor camping De Stuwe. Stonden ze vorig zomer in rijen voor de poort, nu is het een stuk rustiger.
Volledig scherm
PREMIUM
Anton van der Vegt wacht op nieuwe gasten voor camping De Stuwe. Stonden ze vorig zomer in rijen voor de poort, nu is het een stuk rustiger. © Alex Mulder

Na twee volle coronazomers is het nu vooral stil op de camping van Anton in Oudleusen: ‘Plek zat’

Waar Nederlanders de vorige twee zomers door corona het vakantievertier vooral in eigen land zochten, is het nu een stuk rustiger op de camping. Bij De Stuwe in Oudleusen wisselen de bezette en vrije plekken op het veld elkaar af. Voor eigenaar Anton van der Vegt even slikken. ,,Iedereen gaat weer naar het buitenland. Het is hier stil.”  

  1. Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér
    Liveblog

    Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér

    Zowel HHC Hardenberg als SV Urk stond na drie wedstrijden op negen punten. Waar HHC de goede start een passend vervolg gaf, raakte SV Urk de kluts kwijt. Ook tegen Staphorst kreeg Gert-Jan Karsten de boel niet op de rails. HHC Hardenberg heeft eveneens een teleurstellende middag achter de rug. Dat geldt niet voor CSV Apeldoorn en DVS’33. De ploeg uit Ermelo boog een 0-2 achterstand om in een 3-2 zege. Dat en nog veel meer kwam deze zaterdag voorbij in het liveblog.