Volledig scherm
PREMIUM
Achtbaan Gold Rush in attractiepark Slagharen. © FFU.nl/Alex Mulder

Nederlanders zijn koopjeskoningen en dat merken pretparken in Oost-Nederland

De entreeprijzen van dierentuinen en pretparken zijn in vijf jaar met 17 procent gestegen, maar met spaaracties, kortingsbonnen en online-acties ligt een flinke korting op de entreeprijs binnen ieders handbereik. Wie betaalt eigenlijk nog de volle mep voor een dagje uit?

Bij Attractiepark Slagharen komt het merendeel van de bezoekers met een kortingsbon op zak naar het park, zo laat persvoorlichter Tom Mulder namens het pretpark weten. Hij laat daarbij weten dat de vouchers met een bepaald percentage korting die je bij een aankoop krijgt het populairst zijn. ,,Nederlanders staan bekend als echte koopjesjagers. Wij zijn de koningen als het gaat om koopjes jagen,’’ aldus Mulder.

  1. Veldzicht doet aangifte na protestborden tegen vluchtelingen in Balkbrug: ‘Wij laten ons niet intimideren’
    PREMIUM

    Veldzicht doet aangifte na protestbor­den tegen vluchtelin­gen in Balkbrug: ‘Wij laten ons niet intimide­ren’

    ‘Veldzicht en Balkbrug zijn al 125 jaar nauw met elkaar verbonden, daar zal deze protestactie op geen enkele wijze verandering in brengen.’ Het zijn duidelijke woorden van de directie van Veldzicht, als reactie op de protestactie eerder deze week. Veldzicht laat weten dat ze aangifte hebben gedaan en zich niet laten intimideren. Ook de inwoners van Balkbrug zijn niet te spreken over de spandoeken die door een actiegroep opgehangen zijn. Waar bemoeien ze zich mee?

Vechtdal