Rodney showt op de step zijn talent op het oude skatepark in Ommen, maar het blijft hier uitkijken geblazen met al die scheuren in de ondergrond. De gemeente Ommen wil 150.000 euro investeren in een nieuw circuit met uitdagende stunttoestellen.
Volledig scherm
PREMIUM
Rodney showt op de step zijn talent op het oude skatepark in Ommen, maar het blijft hier uitkijken geblazen met al die scheuren in de ondergrond. De gemeente Ommen wil 150.000 euro investeren in een nieuw circuit met uitdagende stunttoestellen. © Gerard Vrakking

Ommen wil met ‘skatepark 2.0’ af van vervelende glijpartijen (en dat mag wat kosten)

De aanleg van een ‘skatepark 2.0’, zoals de gemeente Ommen het noemt, gaat zo’n 150.000 euro kosten. Nieuwe, uitdagende stunttoestellen moeten de oude, krakkemikkige baan vervangen. Die zit vol scheuren, wordt in de regen glad en gloeiend heet in de zon. Met vervelende glijpartijen tot gevolg.

1 reactie

 • Raymond Nijenhuis

  1 maand geleden
  Als inwoner van Ommen geniet ik ( als oudere 75 jaar ) van de jongeren die zich iedere dag verzamelen op het skatepark. Het is de bedoeling op termijn de baan te vervangen voor een nieuwe,echt een super idee. Wel heb ik nog een paar opmerkingen waar de jeugd iets aan heeft ???? Een betere verlichting met een bewegingssensoren. Verder het calisthenics park verplaatsen naar de http://caroussel.De huige plek is fout gekozen en niet verlicht en daarom van oktober tot maart na 17.00 niet te gebruiken.
 1. Hoe lossen we de wooncrisis op? Dit zeggen de experts. ‘De markt is een piramidespel geworden’
  PREMIUM
  De Huisbazen
  8

  Hoe lossen we de wooncrisis op? Dit zeggen de experts. ‘De markt is een piramide­spel geworden’

  Wonen is geen vanzelfsprekendheid meer in Nederland. Alleen als je veel geld te besteden hebt maak je nog kans binnen een redelijke termijn geschikte woonruimte te bemachtigen. De rest staat in de rij, met starters voorop, en ziet de prijzen verder stijgen. Dat doet pijn, blijkt uit de reacties op onze verhalen over de wooncrisis. Is er hoop? Ja, maar het wordt eerst nóg erger. „Voordat we weer evenwicht hebben zitten we in 2045.”

Vechtdal