De Ommer bevrijdingsvlag.
Volledig scherm
De Ommer bevrijdingsvlag. © De Darde Klokke

Ommer bevrijdingsvlag is weer op de markt: ‘We konden niet aan alle vragen voldoen’

De stichting Ommen 75 jaar Vrijheid introduceerde begin dit jaar de bevrijdingsvlag van Ommen. Deze originele vlag, ter ere van de bevrijding en de vrijheid van de hele gemeente, is ontworpen door veteraan Bas Bosscher. De vlag is vanaf vrijdag te koop.

 1. Prikpost weer welkom in Evenementenhal Hardenberg: ‘Wel dubbel gevoel’
  PREMIUM

  Prikpost weer welkom in Evenemen­ten­hal Hardenberg: ‘Wel dubbel gevoel’

  In de Evenementenhal Hardenberg legt de GGD IJsselland de laatste hand aan de wederopbouw van de vaccinatielocatie. Morgen worden hier de eerste boosterprikken uitgedeeld aan tachtigplussers. Amper een maand geleden hief de regionale gezondheidsdienst de prikpost in Hardenberg juist op. ,,Mooi dat de GGD weer naar onze hal terugkeert, maar het geeft wel een dubbel gevoel’’, vertelt pr-man Patrick Drenthen.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  2

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Vechtdal