Familie van der Linde, de heer Ruiter, familie Pot, familie Dijk, de heer Enzerink, op de plek op het Kroonplein en de Kerkstraat waar de JOP zou moeten komen. Bewoners zeggen nu al veel overlast te hebben van rondhangende jongeren en vrezen dat dat straks alleen maar erger wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
Familie van der Linde, de heer Ruiter, familie Pot, familie Dijk, de heer Enzerink, op de plek op het Kroonplein en de Kerkstraat waar de JOP zou moeten komen. Bewoners zeggen nu al veel overlast te hebben van rondhangende jongeren en vrezen dat dat straks alleen maar erger wordt. © Henri van der Beek

Omwonenden verwijten Dalfser raad ‘ondemocratisch’ beleid rond Jongerenontmoetingsplek

De gemeenteraad van Dalfsen kan dan wel hebben besloten dat de Jongerenontmoetingsplek in Lemelerveld op het Kroonplein komt, maar voor de omwonenden is de strijd daarmee nog niet gestreden. Ze hopen de politiek alsnog op andere gedachten te brengen en denken ook een goede kans te maken bij de bezwaarschriftencommissie. ,,Het is ondemocratisch.”

,,Het besluit ligt er. We willen nu gezamenlijk kijken hoe we kunnen zorgen dat de JOP zo min mogelijk overlast geeft”, aldus wethouder Jan Uitslag tijdens de ‘gespreksbijeenkomst’ met de omwonenden van het Kroonplein.

Vechtdal