Opgeknapte wachtruimte op station Hardenberg werd stelselmatig vernield, maar NS probeert het nog één keer: ‘Hou je fatsoen’

VideoDe wachtruimte op het station in Hardenberg werd drie jaar terug voorzien van ‘een upgrade’ en dat werd gevierd. Na alsmaar toenemend vandalisme en andere overlast besloot NS het lokaal echter tijdelijk te sluiten, tot onvrede van reizigersvereniging ALMA. ,,Want daar krijgen wij weer klachten over.” 

 1. Edwin Evers Band beëindigt samenwerking met Jeroen Rietbergen

  Edwin Evers uit Hardenberg beëindigt samenwer­king met Jeroen Rietbergen vanwege The Voi­ce-schan­daal

  De Edwin Evers Band zet de samenwerking met Jeroen Rietbergen per direct stop. Dat laat de band vandaag weten op Instagram. Rietbergen, die jaren onderdeel was van de band, wordt onder meer beschuldigd van aanranding. Hij bekende in het schandaal rond The Voice of Holland ‘contact van seksuele aard’ te hebben gehad met vrouwen die betrokken zijn bij het programma. ‘Wij wensen alle betrokkenen veel sterkte toe’, schrijft Edwin Evers.
 2. Twee opvallende afwezigen op Wereld Muziek Concours, waar Cadenza Twello titel verdedigt
  PREMIUM

  Twee opvallende afwezigen op Wereld Muziek Concours, waar Cadenza Twello titel verdedigt

  Met het ontbreken van het Kamper Trompetterkorps en de percussiegroep van Soli Deo Gloria uit Ommen zijn er twee opvallende afwezigen komende zomer tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Maar er ontbreken meer grote namen, zoals harmonie St. Petrus & Paulus uit Wolder, in 2017 winnaar van de concertafdeling harmonie, de koningsklasse van het WMC. Het zich niet goed kunnen voorbereiden als gevolg van corona is de voornaamste reden.

Vechtdal