Volledig scherm
PREMIUM
Het paard van Elisa Titania Dos Santos (28) uit Borne werd gisteren in de trailer onrustig op de N36, waardoor er een gevaarlijke situatie ontstond. © Lars Smook

Paard van Elisa flipte tijdens rit op N36: 'Wie is de chauffeur die ons leven redde?'

videoAngstige momenten gisteren voor Elisa Titania Dos Santos (28) uit Borne toen ze met haar vader via Sibculo, Westerhaar en over de N36 naar Almelo reed. Haar paard, dat in de trailer achter haar auto zat, ging door het lint. Een oplettende vrachtwagenchauffeur hielp haar voorkomen dat er een ongeluk ontstond en Elisa probeert nu met hem in contact te komen.

Elisa kan er met haar gedachten niet bij waarom haar paard, Haichicko Da Undra genaamd, ineens doordraaide in de trailer. ,,Hij loopt er altijd normaal in, er is nooit wat aan de hand. Nu werd hij tot drie keer toe onrustig en de derde keer draaide hij helemaal door. De achterkant van de auto werd van de grond afgetild." Twee keer waren ze al gestopt zodat Elisa bij haar paard kon kijken. ,,Hij werd toen ook weer rustiger, maar daarna ging het verder. Het leek alsof hij elke keer dat ik de auto weer instapte gekker werd."

  1. Beerzerveld protesteert tegen megastalplannen van varkenshouder Schuttert: eens zullen ze het niet worden
    PREMIUM
    Video

    Beerzer­veld protes­teert tegen megastal­plan­nen van varkenshou­der Schuttert: eens zullen ze het niet worden

    ‘Megastal, nee. Megastal, nee’, klinkt het eerst wat aarzelend, maar nadat een deel van de bevolking van Beerzerveld wat meer moed heeft verzameld deze maandagavond steeds luider en luider. En dan stapt de protestgroep gewapend met spandoeken, borden en geplastificeerde foto's van natuurgebieden het café annex zalencentrum met dezelfde naam als het dorp binnen.

Vechtdal