Volledig scherm
De bult in Dalmsholte mocht na de regen van gisteren nu toch in vlammen opgaan. © Ardesch Fotografie

Paasbult Dalmsholte gaat met toestemming toch in vlammen op: scheelt 800 euro stortkosten

De paasbult van buurtvereniging Rond de Regge aan de Dalmsholterweg in Dalmsholte is vanavond aangestoken. De buurtvereniging zegt dat gedaan te hebben met toestemming van de brandweer en de gemeente. 

‘Als we langer wachten hebben we kans om de bult af te moeten voeren ten koste van 800 euro’, schrijft de buurtvereniging op haar website. De leden van de buurtvereniging werden vanavond via de website en mail geïnformeerd over het aansteken van de paasbult. Een kleine groep stond vanavond te kijken naar de vlammende bult. Eerder vandaag liet de gemeente Raalte weten dat vanwege de regenval van woensdagavond de 83 kleine paasvuren in die zaterdag en zondag mogen worden aangestoken.

  1. Veldzicht doet aangifte na protestborden tegen vluchtelingen in Balkbrug: ‘Wij laten ons niet intimideren’
    PREMIUM

    Veldzicht doet aangifte na protestbor­den tegen vluchtelin­gen in Balkbrug: ‘Wij laten ons niet intimide­ren’

    ‘Veldzicht en Balkbrug zijn al 125 jaar nauw met elkaar verbonden, daar zal deze protestactie op geen enkele wijze verandering in brengen.’ Het zijn duidelijke woorden van de directie van Veldzicht, als reactie op de protestactie eerder deze week. Veldzicht laat weten dat ze aangifte hebben gedaan en zich niet laten intimideren. Ook de inwoners van Balkbrug zijn niet te spreken over de spandoeken die door een actiegroep opgehangen zijn. Waar bemoeien ze zich mee?

Vechtdal