Lijsttrekker Gert Luisman wordt geflankeerd door de vier andere kandidaat-raadsleden voor de PvdA Hardenberg. V.l.n.r. Arsanio Wiet, Gilberd Hofsink, Rein Jonkhans en Ivo de Vries.
Volledig scherm
PREMIUM
Lijsttrekker Gert Luisman wordt geflankeerd door de vier andere kandidaat-raadsleden voor de PvdA Hardenberg. V.l.n.r. Arsanio Wiet, Gilberd Hofsink, Rein Jonkhans en Ivo de Vries. © PvdA Hardenberg/Bertil van Wieren

Penningmeester Luisman lijsttrekker PvdA Hardenberg: maar wie wordt wethouder?

Gert Luisman is lijsttrekker voor de PvdA bij de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Hardenberg. De penningmeester van de lokale afdeling werd eind november al door de leden aangewezen om de kar te trekken bij de verkiezingen. Hij volgt Gitta Luiten op als lijsttrekker. Maar de 67-jarige Hardenberger wil geen wethouder worden. 

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Vechtdal