De Porsche van Jurrian Visscher ligt flink in de kreukels na een ongeluk. De vriendin van Visscher zat achter het stuur. ,,Ik was in de zaak en ben gelijk in de auto gesprongen.”
Volledig scherm
PREMIUM
De Porsche van Jurrian Visscher ligt flink in de kreukels na een ongeluk. De vriendin van Visscher zat achter het stuur. ,,Ik was in de zaak en ben gelijk in de auto gesprongen.” © ProNews / Frank Uijlenbroek (bewerking: de Stentor)

Peperdure Porsche (net uit garage) crasht bij Nieuwleusen: ‘Ik laat er eigenlijk nooit iemand in rijden’

Een automobiliste in een Porsche is vanmiddag tussen Nieuwleusen en Oudleusen uit de bocht gevlogen en tegen een boom tot stilstand gekomen. De dure auto is total loss, maar met de bestuurster liep het wonder boven wonder goed af. De eigenaar van de auto, Jurrian Visscher, schrok zich rot toen hij het hoorde. ,,Ik laat eigenlijk nooit iemand rijden in die auto.”

5 reacties

 • Elisa deJong

  4 dagen geleden
  Wat een geluk, dat zij zo goed als ongedeerd is..
 • Allard Veldwachter

  1 jaar geleden
  Dat bedoel ik; Dommelerdijk.
 • Geerlings

  1 jaar geleden
  Uh ..... leeghoofden; jullie zelf misschien ?
 • HA Klomp

  1 jaar geleden
  Ja, zolang er niets te melden is over leeghoofden als Hazes en zijn vriendinnetjes krijg je dit wereldnieuws. Ik heb een ingescheurde teennagel, wanneer komt de verslaggever?
 • J Breemhaar

  1 jaar geleden
  Wat een wereldnieuws zeg! En je kunt nog reageren ook mhv het door de Stentor zeer selectief ingezette reactieoptie. Wat ik er van zeggen wil is: ik heb medelijden met de boom.
 1. Carnavalsgrap rond ‘gratis brandhout’ valt verkeerd bij Marcel: ‘Mijn advocaat zegt dat ik dit ga winnen’
  PREMIUM
  met video
  117

  Carnavals­grap rond ‘gratis brandhout’ valt verkeerd bij Marcel: ‘Mijn advocaat zegt dat ik dit ga winnen’

  De grap die carnavalsvereniging De Turftrappers uit Slagharen zaterdag uithaalde door onder het mom van ‘gratis brandhout’ iedere belangstellende een luciferdoosje mee te geven, is niet overal goed gevallen. Marcel Hogenberg uit Meppel heeft een factuur ingediend, omdat hij volgens hem onder valse voorwendselen naar de stunt is gelokt. ,,De grap had er dikker op moeten liggen.”