In een van de toiletgebouwen van Kampeerdorp de Zandstuve vond maandag 12 juli een zedenincident plaats. De politie is nog altijd bezig met het onderzoek.
Volledig scherm
In een van de toiletgebouwen van Kampeerdorp de Zandstuve vond maandag 12 juli een zedenincident plaats. De politie is nog altijd bezig met het onderzoek. © Frank Uijlenbroek

Politie vraagt om meer foto’s en video’s na zedenincident op camping Rheeze: ‘Waarop andere personen staan’

De politie heeft na een eerdere getuigenoproep zo’n dertig tips binnengekregen over het zedenincident dat zich vorige week maandag heeft afgespeeld op camping de Zandstuve in Rheeze. In de uitzending van Opsporing Verzocht wordt dinsdag aandacht gevraagd voor de zaak, waarbij een kind in een toiletgebouw slachtoffer werd van een misdrijf.

0 reacties

  1. Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken
    PREMIUM
    Teruglezen liveblog

    Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken

    Ook zonder voetbal in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklasse viel er zaterdag genoeg te genieten op de amateurvelden. Zo speelde Go Ahead Kampen op eigen veld de kraker tegen DZC’68. De Kampenaren kwamen weliswaar op achterstand, maar stapten uiteindelijk alsnog als winnaar van het veld. In dezelfde competitie – 1D – won CSV Apeldoorn van DOS Kampen, waardoor Go Ahead Kampen en de ploeg uit Apeldoorn gezamenlijk aan kop gaan. In 1E veroverde Heino dankzij een zege in de Sallandse derby de koppositie. Ook Hatto Heim en Batavia’90 boekten belangrijke driepunters. Lees en kijk alles nog eens rustig terug in onderstaand liveblog.

Vechtdal