Politie zoekt opnames dodelijk ongeval Ommen

videoDe politie is op zoek naar beelden van dashboardcamera’s die dinsdagochtend het dodelijk ongeval hebben gefilmd op de N36 bij Ommen.

Aan de hand van de mogelijke filmbeelden hoopt de politie meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht van de botsing van een vrachtwagen met een personenauto. Bij het ongeval kwam de 20-jarige bestuurder van de personenwagen om het leven. Het gaat om een man uit Ede.

De aanrijding gebeurde omstreeks 7.55 uur op de N36 ter hoogte van Arriën, bij het viaduct Schapendijk. De personenauto belandde op zijn kop in de sloot na de aanrijding. Een traumahelikopter werd ingezet voor medische hulp. De vrachtwagenchauffeur is ongedeerd. Het verkeer op de provinciale weg was lange tijd in beide richtingen gestremd. De weg lag vol brokstukken. 

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de oorzaak van de botsing, maar heeft nog te weinig aanwijzingen om de oorzaak te kunnen duiden. 

Volledig scherm
De politie zoekt aanwijzingen om duidelijkheid te krijgen over de oorzaak van de dodelijke aanrijding op de N36 in Ommen. © Floris Kayim
 1. Everth en Frenske blij met kasteel, Ik Vertrek en de ‘stofzoeger’
  PREMIUM

  Everth en Frenske blij met kasteel, Ik Vertrek en de ‘stofzoeger’

  Everth (61) en Frenske (61) Visscher uit Dedemsvaart veroverden zaterdagavond de harten van Nederland, met hun poging om van een eeuwenoud en vervallen kasteel in Frankrijk een bed and breakfast te maken. Meer dan 1,5 miljoen mensen zagen het geklungel met de taal, de strijd tegen houtworm en het gehaast om de eerste gasten te ontvangen. Maar ook een ongebreideld positivisme van de nieuwbakken kasteelheer om van het avontuur een goed einde te maken. ,,Die satellietschotel? Die staat er inmiddels. Net als de wasmachine.”
 2. Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

  Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

  Provincies zitten in je portemonnee, kunnen zomaar een windmolen in je achtertuin plannen of besluiten om de aanleg van die langverwachte rondweg nog maar eens tien jaar uit te stellen. Wat moeten er gebeuren met de Oostvaardersplassen? Hoe willen partijen de N35 aanpakken? En waar moeten de miljarden van de NUON-aandelen aan worden uitgegeven? Kortom, redenen genoeg om vooral even de Kieswijzer te raadplegen voor je op 20 maart gaat stemmen.

Vechtdal