Politie zoekt opnames dodelijk ongeval Ommen

videoDe politie is op zoek naar beelden van dashboardcamera’s die dinsdagochtend het dodelijk ongeval hebben gefilmd op de N36 bij Ommen.

Aan de hand van de mogelijke filmbeelden hoopt de politie meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht van de botsing van een vrachtwagen met een personenauto. Bij het ongeval kwam de 20-jarige bestuurder van de personenwagen om het leven. Het gaat om een man uit Ede.

De aanrijding gebeurde omstreeks 7.55 uur op de N36 ter hoogte van Arriën, bij het viaduct Schapendijk. De personenauto belandde op zijn kop in de sloot na de aanrijding. Een traumahelikopter werd ingezet voor medische hulp. De vrachtwagenchauffeur is ongedeerd. Het verkeer op de provinciale weg was lange tijd in beide richtingen gestremd. De weg lag vol brokstukken. 

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de oorzaak van de botsing, maar heeft nog te weinig aanwijzingen om de oorzaak te kunnen duiden. 

Volledig scherm
De politie zoekt aanwijzingen om duidelijkheid te krijgen over de oorzaak van de dodelijke aanrijding op de N36 in Ommen. © Floris Kayim

Vechtdal