Volledig scherm
Bezoekers en exposanten op de Groene Sector Vakbeurs. © M Dkrijger

Ruim 18.000 bezoekers voor vakbeurs De Groene Sector

De twintigste editie van De Groene Sector Vakbeurs heeft dit jaar 18.169 bezoekers betrokken. Dat zijn er ruim 500 meer dan vorig jaar, laat de organisatie weten.

In totaal stonden er 295 exposanten op de vakbeurs, een stijging van 35 exposanten ten opzichte van het jaar daarvoor. Dit jaar kwamen ook 180 vmbo-leerlingen de beurs bezoeken, zij konden in het kader van een ‘groentour’ klimmen, drones bestuiren, elektrische voertuigen bekijken en kijken naar de tuinaanleg door hoveniers. De eerstvolgende editie van De Groene Sector Vakbeurs is op 14, 15 en 16 januari 2020 in Evenementenhal Hardenberg.

  1. Gemist? Baby geboren langs N50 bij Kampen en ‘King Kong’ op het stadhuis in Apeldoorn
    Jouw regionieuws gemist?

    Gemist? Baby geboren langs N50 bij Kampen en ‘King Kong’ op het stadhuis in Apeldoorn

    Een Duitse vrouw heeft woensdag op een parkeerplaats langs de N50 bij Kampen een kindje op de wereld gezet. De vrouw zat met haar man en zoontje in de auto toen haar bevalling ineens op gang kwam. Na de bevalling werd ze overgebracht naar Isala in Zwolle. Het Duitse gezin moet op een later moment wel terug naar Kampen om aangifte te doen. Dit was één van de meest opvallende berichten van afgelopen week. Een overzicht van de meest opmerkelijke verhalen van afgelopen week:

Vechtdal