Achtbaan de Gold Rush in Slagharen.
Volledig scherm
Achtbaan de Gold Rush in Slagharen. © FFU.nl/Alex Mulder

Ruzie in wachtrij leidt tot knokpartij in Attractiepark Slagharen

Een woordenwisseling tussen twee gezinnen in de wachtrij van de Gold Rush in Attractiepark Slagharen is uitgemond in een ware knokpartij. Daarbij viel een gewonde en is een 35-jarige man uit Schijndel opgepakt.

10 reacties

 • J Visser

  7 maanden geleden
  Individualisering.
 • Henk van den Beld

  7 maanden geleden
  Helemaal met #Marcel Bekman eens.
 • Jan Kelder

  7 maanden geleden
  Ach ja wij Nederlanders kunnen zelf wel bepalen wat mag en niet mag, Ikke, ikke, ikke en de rest kan stikke, we zijn een stelletje arrogante ........aan het worden. Een ander voorbeeld, mijn vrouw werkt in attractiepark, ziet dat een leerling die met schoolreisje is de zonnebril laat liggen, ze loopt naar een leerkracht en zegt: één van uw leerlingen laat de bril liggen, antwoord: Ze moeten zelf op hun spullen letten !!!! ze probeert het bij een lerares, zelfde antwoord !!!! Bril ligt er nog !!
 • Erik Biesemaat

  7 maanden geleden
  Resultaat van een doorgeslagen neoliberale ik-cultuur. En @ Elly Verrips, dat ‘binnenkort’ mag u wat mij betreft weglaten. Onder het ‘fans Max Verstappen-item’ reageerde ik dat ik Nederlanders in het buitenland mijd als de pest. Het liefst zou ik dat in Nederland ook doen ….
 • Miny Nales

  7 maanden geleden
  Een familiedagen uit om nooit te vergeten. Wat een gewel(dige) dadige dag .
 1. Columbia diep in de problemen, Rohda Raalte veel te sterk voor Alcides en Heino pakt uitstekend punt
  Liveblog

  Columbia diep in de problemen, Rohda Raalte veel te sterk voor Alcides en Heino pakt uitstekend punt

  Alcides won de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop en was er alles aan gelegen die zege een goed vervolg te geven op bezoek bij Rohda. Maar de promovendus uit Raalte bleek een paar maatjes te groot voor de Meppeler ploeg. Heino pakte knap een punt in en tegen Hoogeveen, terwijl Schalkhaar een belangrijke overwinning boekte op AZC. Columbia beleefde daarentegen een dramatische herstart.