Volledig scherm
Bij de woningbrand in Nieuwleusen kwam zondagochtend een 22-jarige man om het leven. © Alex Mulder

School houdt herdenking voor bij brand overleden Cézary (22) uit Nieuwleusen: ‘We zijn diep geraakt’

Het Summa College uit Eindhoven organiseert komende week een herdenkingsbijeenkomst voor de overleden Cézary (22). Hij kwam zondagochtend om het leven bij de brand in een woonhuis in Nieuwleusen. 

,,Het docententeam is diep geraakt door het overlijden van onze leerling Cézary en ons medeleven gaat uiteraard uit naar de nabestaanden”, stelt woordvoerder Bennie Krol van het Summa College in Eindhoven. Daar volgde Cézary de muziekopleiding Metal Factory. 

Bijeenkomst 

Alle studenten van de opleiding zijn inmiddels door de school op de hoogte gesteld van het overlijden van hun medestudent. ,,Het is een relatief kleine opleiding waarbij de leerlingen elkaar goed kennen. Hoewel het nu in de vakantie een lastige periode is, organiseren we een bijeenkomst voor de studenten die daar behoefte aan hebben.”

 1. Ommen eert Canadese bevrijders met bloemenpracht op Manitoba-rotonde

  Ommen eert Canadese bevrijders met bloemen­pracht op Manitoba-rotonde

  Als op 11 april 2020 wordt gevierd dat Ommen 75 jaar vrij is, moeten duizenden bloembollen bloeien op de Manitoba-rotonde in de buurtschap Besthmen. Leden van de buurtvereniging ‘Rond de Regge’ hebben daarvoor bollen gepoot op de rotonde die is vernoemd naar de ‘Manitoba Dragoons’, het Canadese cavalerie-verkenningsregiment dat een belangrijke bijdrage leverde aan de bevrijding van het Europese vasteland inclusief de regio rond Ommen.
 2. Alleen Folke (71) komt een stickertje plakken in zoektocht naar nieuwe burgemeester Hardenberg
  PREMIUM

  Alleen Folke (71) komt een stickertje plakken in zoektocht naar nieuwe burgemees­ter Hardenberg

  De zoektocht naar een nieuwe Hardenbergse burgemeester start in december. Wat zijn eigenlijk de wensen bij de burger? Woensdagavond mochten zij aangeven welke kwaliteiten zij graag zouden zien. Een handjevol politici plakte een wensensticker op de muur van de raadzaal. En Folke Meijer, als enige geïnteresseerde burger. ,,Ik vind dat een vrouw de voorkeur heeft bij gelijke geschiktheid.”

Vechtdal