De scoutingclub in Dalfsen houdt een inzamelactie voor de slachtoffers van de watersnoodramp in Limburg. Over enkele weken gaan ze op kamp in Limburg en willen graag een steentje bijdragen aan de wederopbouw. Van links naar rechts: Leonie Koers, Mirthe Schuurmans en Kevin de Graaf.
Volledig scherm
PREMIUM
De scoutingclub in Dalfsen houdt een inzamelactie voor de slachtoffers van de watersnoodramp in Limburg. Over enkele weken gaan ze op kamp in Limburg en willen graag een steentje bijdragen aan de wederopbouw. Van links naar rechts: Leonie Koers, Mirthe Schuurmans en Kevin de Graaf. © Pedro Sluiter Foto

Scouts uit Dalfsen schieten getroffen Limburg te hulp: ‘Voelt niet goed als we niets doen’

Vaderlandslievendheid, hulpvaardigheid en onbaatzuchtigheid. Met een inzamelactie voor het door water getroffen Limburg geeft scoutingclub D’Alflandgroep uit Dalfsen gehoor aan de grondbeginselen van de padvinderij. ,,We gaan helpen. Met schoonmaken, met repareren.”  

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Vechtdal