René Paquot is ernstig mishandeld in Balkbrug. Zijn oog ving de ergste klap op, met wellicht blijven letsel tot gevolg.
Volledig scherm
PREMIUM
René Paquot is ernstig mishandeld in Balkbrug. Zijn oog ving de ergste klap op, met wellicht blijven letsel tot gevolg. © Frank Uijlenbroek / Eigen foto

Snoeiharde vuistslag op oog heeft grote gevolgen voor René uit Balkbrug, dader krijgt taakstraf

Een 41-jarige man is vandaag veroordeeld tot tweehonderd uur taakstraf en een voorwaardelijke celstraf van vier maanden voor een mishandeling in Balkbrug. Met een enkele vuistslag heeft hij een inwoner van Balkbrug vermoedelijk blijvend letsel aan zijn oog toegebracht.

4 reacties

 • Alexander Bolhuis

  3 weken geleden
  Fopstrafje weer, gaaf land toch!
 • Pieter Pontiac

  4 weken geleden
  Foei heur, vijf weekjes schoffelen. Minimaal poging tot doodslag en een jaar of vijf vast. En een schadevergoeding van een ton voor het slachtoffer. Maar ja, hier leven we nu in blijkbaar.
 • Andy Van Werven

  4 weken geleden
  Alleen maar taak straf echt nederland voor moord krijg je 2 jaar en als je lief bent mag je naar 1,5 jaar de bak verlaten ik vind dat die man die dit veroorzaakt heeft een zwaardere straf hoort te krijgen en voor de blijvende schade een vergoeding van de dader die gedaan heeft even flink uitmesten die hap
 • Erik Bartens

  4 weken geleden
  gaaf land leven we toch in !.
 1. Hardenberg wil 400 woningen per jaar extra, maar blijft steken op de helft: zo komt dat
  PREMIUM

  Hardenberg wil 400 woningen per jaar extra, maar blijft steken op de helft: zo komt dat

  Tweeduizend huizen er bij: die ambitieuze mijlpaal wil de gemeente Hardenberg in 2025 bereiken. Omgerekend zo’n 400 woningen per jaar. Dat gemiddelde wordt echter bij lange na niet gehaald in 2021 en 2022. Om de woningbouw - maar ook de ontwikkeling van bedrijventerreinen - te stimuleren trekt de gemeente anderhalf miljoen euro uit op de begroting voor volgend jaar. Daarmee moet komende jaren de woningbouwproductie worden versneld van 200 à 300 naar gemiddeld 400 woningen per jaar.

Vechtdal