Coby van de Riet (l) en Natalie Tjeerdsma willen een omheind hondenlosloopgebied in Dalfsen. Ze hebben een petitie overhandigd aan wethouder Ruud van Leeuwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Coby van de Riet (l) en Natalie Tjeerdsma willen een omheind hondenlosloopgebied in Dalfsen. Ze hebben een petitie overhandigd aan wethouder Ruud van Leeuwen. © Max de Krijger

Snuffel wil in Dalfsen loslopen op een omheind veldje

Natalie Tjeerdsma en Coby van de Riet willen een omheind hondenlosloopgebied in Dalfsen en hebben daarom een petitie opgezet. De 234 handtekeningen die na een maand zijn binnengehaald, zijn maandagmiddag overhandigd aan wethouder Ruud van Leeuwen.

 1. Wacker deelt Steenwijker Boys dreun uit, Beekbergen beleeft fijne rentree en AZC maakt direct indruk
  Liveblog

  Wacker deelt Steenwij­ker Boys dreun uit, Beekbergen beleeft fijne rentree en AZC maakt direct indruk

  Steenwijker Boys was lang de betere ploeg in de uitwedstrijd tegen Wacker. Maar als je zelf niet scoort, doet de ander dat wel. Daardoor moet Steenwijker Boys evenals vorig seizoen in de achtervolging op de ploeg uit De Wijk. Beekbergen beleefde daarentegen een fijne rentree in de derde klasse, terwijl AZC op de eerste speeldag van de tweede klasse I weinig heel hield van BWO.
 2. Gemeentepersoneel klaagt nauwelijks over ongewenst gedrag, maar is dat wel zo’n goed teken?
  PREMIUM
  ONDERZOEK
  6

  Gemeente­per­so­neel klaagt nauwelijks over ongewenst gedrag, maar is dat wel zo’n goed teken?

  Gemeenten in Oost-Nederland moeten meer doen om medewerkers over de drempel te trekken meldingen te doen van ongewenste omgangsvormen en integriteitsschendingen. Uit onderzoek van de Stentor onder alle gemeenten in dit deel van het land blijkt dat medewerkers niet of nauwelijks melding doen. Volgens de branchevereniging van vertrouwenspersonen is dat niet per se een goed teken.